En knarkare?

Denna bild var det flera som såg på instagram redan igår, men jag täntke att jag kunde visa den här. Såhär ser min arm ut en vecka efter blodprover tagits. Fint? Nej, inte direkt. Ömt?, ja en del.

Och då har jag ändå stuckits ytterligare efter detta. De har tydligen fått dille på att de måste sticka mig i vänster arm, men nu bad jag om att få nålen i höger istället - vilket kanske kan vara förståeligt med tanke på hur vänster armveck ser ut?
Då får jag ett litet leende och den käcka kommentaren "känner du dig som en knarkare nu?"

Jag kan ju tillägga att jag vart aningen ställd där. Knarkare...? Den tanken har inte slagit mig alls faktiskt. Nog för att folk kan titta lite när man går i kortärmat och ser ut såhär, men jag tror inte att "knarkare" är det första de tänker. En som injicerar själv brukar ju kanske inte vara full av blåmärken även om denna har stuckit sig gång på gång.
Min tanke var väl egentligen bara det att jag inte ville bli stucken mitt i blåmärken, och att märket inte behövde bli större än vad det redan är.
Vad gäller folket som stirrar när man ute så får de tro vad de vill - de får väl fråga om de undrar? ;) Men första tanken om man ser någon med blåmärken är väl kanske om denna person blivit utsatt för våld eller så.

Det har jag inte. Bortsett från alla dessa nålar på vårdcentral, barnmorskemottagning och sjukhus då ;) Det är ignenting jag dör av - men det är ju mindre snygg kanske.

Gillar

Kommentarer