En kväll i panik!?

Ja jisses vilken kväll det blev här hemma. Med anledning av helgens kommande dop så for vi in till stan idag - för att inhandla.... Ja, det får ni se på lördag för annars avslöjar jag ju det roliga :)
Väl hemma var maten serverad typ, cookern fixade ju jobbet medans jag var borta! Slänga i sig mat och så börja då. Först pilla med "det roliga", för att sen komma på att man skulle se till att baka något. Grabbarna ska iväg på skridskodag imorgon och ja... jag är ju sån. En fika innebär, för mig, även någon god smörgås. Så vips - så stod jag i köket för att ordna med det! Nu, strax efter midnatt har jag både rågsiktskakor, kanelbullar och kladdiga chokladmuffins på köksbänken. Gott!
Imorgon är tanken att de får med sig lite av varje därifrån. Även om vi har både bröd och fika i frysen så finns det väl inget som slår "nygräddat"? :) en rågsiktskaka med kokt ägg på tror jag kan vara gott efter ett par timmar på isen - men pålägg får de själva bestämma under frukosten.
Nu - dags att sova så man orkar med morgondagen. De ska iväg och jag har en fullspäckad dag. Bilverkstad, BVC-besök och ombesiktning av bilen. Lär väl bli sent imorgon - som vanligt ;)
  • ALLMÄNT
  • 129 visningar

Gillar

Kommentarer