En kväll på cirkus

Det blev inga katastrofer, inga uppätna barn och inga apor med oss hem. Däremot blev det faktiskt en hel del skratt (som synes på Jonathan ovan) - men det hade jag förväntat mig!

Dock märktes det ganska tydligt att Noah och Jonathan egentligen inte är stora nog att uppskatta det här med cirkus än. Men värt 25kr/skalle var det ju helt klart ;) Hade dessutom extra biljetter som inte blev använda.
Svärmor följde med oss bort, vilket jag är tacksam för. Att ta hand om fyra huliganer ensam på en cirkus kan ju faktiskt sluta i total katastrof om det vill sig illa - men det gjorde det inte nu. När Noah tröttnade så gick de ut en sväng...

Barnen fick sockervadd också. Rasmus vart överlycklig eftersom han tjatat om denna sockervadd hela sommaren. På Gröna Lund, på Skara Sommarland, på tivolin här och var - och ja, direkt han sett att det funnits. "Mamma, jag vill ha sockervadd". Men det har inte blivit någon (jag är inte särskilt förtjust i tanken med rent socker). Men igår köpte vi två stycken, tänkte att de kunde dela på dom, två och två liksom. Noah och Jonathan var inte sena på att tacka nej - sockervadd ville de inte ha. Hellre ett äpple!

Icas personal var där, det var ju deras jippo det här, och i pausen delade de ut festis, kakor och äpplen. Så vi hade med oss både festisar och äpplen in i cirkustältet efter pausen. Linus och Rasmus smaskade i sig sockervadd medans de andra mumsade äpple. Kändes ju helt okej :)

Summering av kvällen blir helt enkelt en bra kväll med trötta barn. Alla somnade i egna sängar och vi fick storarummet för oss själv inatt, för en gångs skull! (ja, sängen står i storarummet nu i väntan på att sovrummet görs iordning). Barnen sov sig igenom hela natten och vi vaknade både utvilade och snopna imorse!

Gillar

Kommentarer