En liten bedjan!

Behöver jag ens säga att jag innerligt önskar att ni orkar bemöda er med ett besök på Colorsbyyou-bloggen för att rösta på mig, finalist nr 6?

>

Ett lyckorus infann sig igår, då jag mottog ett mail om att jag var en av de tio finalisterna. Nervös blev jag också, direkt faktiskt. Tänk om, liksom. Tänk OM!?
Jag kan bli en av sex som får just min design lanserad i butik, bara det hade ju varit grymt kul! Liksom, mitt färgval? I butik? Amazing!

Sen vinner totaltvinnaren ett pris som skulle få mig att slå bakut. Eller ja, jag vet inte vad jag skulle göra – förutom att jag skulle åka till Stockholm med tunghäfta och spaghettiliknande ben! Vinnaren av hela denna tävlingen får nämligen träffa Karin Mannerstål, en riktigt grym kvinna i mina ögon – och som jag länge inspirerats av! Den vinsten känns förvisso långt borta, men jag skulle bannemig börja grina av lycka! Vem vill inte träffa denna människa liksom? Att hon dessutom isåfall ger mig personliga inredningstips… ja vad ska jag säga? Du som träffat mig och varit hemma hos mig/oss – förstår hur mycket jag skulle behöva detta!

>

Nåja, sluta tjöta nu Annika! Dags att ordna med frukost till kidsen.
Men släng gärna in en röst på mig, jag blir grymt, grymt tacksam! Som sagt, scrolla ner lite på Colorsbyyou-bloggen och rösta på bidrag nr 6. Tack fina du! ?

Gillar

Kommentarer