En liten hoppsan!

Fotot ovan är taget av Caroline på carolinelandin.com

Kanske finns det de som insåg och förstod att det skulle ske, kanske inte.
Vi själva trodde nog att vi var klara med barnafödande och tillverkande. Men så vart det inte. Anton föddes i juni 2020, och jag blev uppenbarligen gravid ganska snabbt igen.
I juni 2021 beräknas Anton bli storebror! Innan sin egen ettårsdag. Ja, så kan det gå när haspen inte är riktigt på.

Men vi är jätteglada och ser fram emot lilla nr12. Lite snabbare än vi ens vågat tro eller tänka, men det ska bli spännande att få lära känna en till liten individ. Barnen längtar så de nästan spricker!

I skrivande stund är jag alltså i vecka 30, och denna graviditet har ändå kantats av lite oro. Då framförallt de senaste veckorna. I vecka 26 lades jag in på specialförlossningen i Göteborg för hotande förtidsbörd. Jag hade fått en rejäl blödning och man kunde notera en förkortad livmodertapp. Blödningen har man sedan bedömt som en kantavlossning av moderkakan, varför jag nu är ordinerad vila resten av graviditeten.

Så mina dagar ser rätt lika ut varandra. Vila, vicka på tårna, plugga, vicka på tårna, sy lite, vicka på tårna. Jag ska inte bära tungt, jag ska inte anstränga mig och inte utföra tyngre aktiviteter. Därmed överlåter jag allt till min bättre hälft - och roar mig med lugna, rogivande aktiviteter.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer