En liten kvällspromenad

Jag och småkillarna roade oss med en liten kvällspromenad tidigare ikväll, för att köpa hem lite smått till kvällsmaten. Det var nog precis vad jag behövde för att lugna mitt sinne efter dagen som varit. Mycket tankar idag, som nämnts i tidigare inlägg.

Noah var supernöjd över sin mössa från Lekmer, och de andra två sprang i förväg emellanåt för att kolla in saker och ting. Även om de sett allt längs denna väg hundra gånger tidigare så kan det ju ha förändrats något. Inte sant?
Idag var det en katt som hoppade ner från "bron" och ner till vattnet - så de skrek på mig och trodde att katten skulle dö eller drunkna. Lugnade såg de sen att katten spatserade iväg i godan ro - hon ville väl bara fly från huliganerna!? ;)

Men usch vad kallt det börjar bli. Riktigt, riktigt kallt. Dags för vinterkläder snart? Och kanske dags för mig själv att fundera över det här med mössa, vantar och halsduk?
Man är alltid så duktig med att klä på ungarna sånt där, men man glömmer bort att klä på sig själv ordentligt... är inte det lite konstigt? Varför tänker man inte lite mer på sig själv?

Gillar

Kommentarer