En lyxig fika På Fab Mamas

Fab Mamas ska väl det mesta (läs; allt) vara lyxigt? Det avslöjas ju ganska tydligt på namnet, inte sant? ;) Så eftermiddagsfikat var ju knappast någon besvikelse om man säger så.
Lipton var med på plats och serverade fika. En kortare presentation av deras tre nyheter; Strawberry Cupcake, Blueberry Muffin och Vanilla Caramel - och därefter var det bara att hugga in!

Det var framdukat mängder av muffins och vi fick klara order om att vi fick äta hur många vi ville. Med tanke på hur goda dessa jordgubbs- och blåbärscupcakes var så hade man ju lätt kunnat trycka in både två och tre till i truten om det inte vore för att magsäcken är lite för liten idag ;)


Jag gillar förresten
Liptons härliga rekommendation! "Vi rekommenderar 5-7 cupcakes om dagen". Men då ska man ju kanske tänka på kalorier och sådär också - så att ersätta någon cupcake med en kopp te är ju inte helt fel - det blir lite sundare då ;) Kanske är bra att teerna kommit i dessa smaker?
Jag provade Vanilla Caramel som tesort - och den var verkligen supergod! I goodiebagen fick jag sen en fullsize förpackning med Lipton strawberry cupcake te - och himmel vad ljuvlig denna var! En kopp jordgbbscupcake är standard både morgon och kväll för min del - och nu återstår bara att prova "blueberry muffin" också - jag lär nog inte bli besviken!
Frågan är ju nu om jag ska tacka eller anklaga? ;) Tacka för att jag fick möjlighet att upptäcka detta fantastiska te - men att jag samtidigt föll för frestelsen (cupcakes) - eller anklaga för att fick upp ögonen för något så onyttigt som cupcakes igen? Jag väljer att göra det förstnämnda tror jag. Att tacka! ?
Godare te får man minsann leta efter!


  • Events
  • 15 visningar

Gillar

Kommentarer