En ny kompis

Igår hade vi besök här hemma, av både mina föräldrar och min svärmor! Alltid lika uppskattat – och dra på trissor – jag bakade igen! TVÅ pinocchiotårtor dessutom, en med blåbär och en med hallon/banan. Mumsigt värre, det var det säkert – men själv tog jag mig lite frukt och vaniljkvarg, minst lika gott

Men det var ju iallafall ingen som klagade på att tårtan inte smakade bra, snarare tvärtom
>

I vilket fall som helst så for jag iväg och hämtade lite paket därefter – och i det ena paketet fanns en ny kompis till Isabella. En ”Eddie the Elephant” från Lamaze.

Lamaze´s leksaker har länge varit en favorit hos mig, och hos mina barn förstås. Det är leksaker som är utformade för att barnen ska få den stimulans och de utmaningar som de behöver för att utvecklas. De färgglada leksakerna stimulerar både syn och upptäckarlust hos barnen. Dessutom har de olika former, strukturer och ljud vilket stimulerar barnens alla sinnen.
Isabella älskar att stoppa saker i munnen, precis som de flesta andra barn. Lamaze-leksakerna tåls att stoppas i munnen, så det känns tryggt när hon leker med dessa.
Nu var det som sagt Eddies tur att flytta hit – en melodielefant som spelar musik när man trycker på olika ställen. Snabeln har symboler som ger olika toner och genom att trycka på foten spelar elefanten upp den melodi du nyss skapat på snabeln. En annan fot spelar upp förinställda melodier som är mysiga att lyssna på. Elefanten prasslar mycket och har fina färger och mönster. Helmysig med andra ord.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229