En ny sulky?

Ibland behöver man ju en enkel sulky som inte tar så stor plats. Det är något jag faktiskt känner att jag saknar med jämna mellanrum. Vi har ju en Crescent Trike till Noah, men många gånger behöver vi även en vagn till Noah. Att ta med Brion är uteslutet samtidigt som Crescenten eftersom vi kör en Hyundai Trajet - de som vet vad det är för bil vet också hur litet bagageutrymme det är i den!

Men nu hittade jag en smidig paraplysulky inne hos Annas Babyshop! De har en mängd olika barnvagnar och sulkys som jag är sugen på men denna från 2ME tilltalade mig lite extra, och kanske skulle den faktiskt få plats tillsammans med Noahs vagn?? Att den har fem olika ligglägen är något jag tycker låter bra, eftersom detta lätt blir något jag saknar i vagnar. Barnen har ju en tendens att slockna lite då och då, och jag fäller gärna ner då - så de slipper sittande sovturer! Men alla vagnar tillåter inte detta, tyvärr. Absolut inte paraplysulkys!

Denna vagn skulle helt enkelt förenkla vardagen för oss, då vi plötsligt får med oss två vagnar - dvs två sittplatser till barnen. Våra shoppingrundor blir lugnare och mindre stressiga, våra barn blir nöjdare och mamman i huset blir tillfreds med utevistelserna!
  • ALLMÄNT
  • 100 visningar

Gillar

Kommentarer