En pigg mamma ställer sig i köket

Jajamen, så blev det idag. Morgonpromenad, infusion och sen har jag stått i köket i omgångar :) Rågbullar, hjärtbröd och russinbröd är bakat. Och sen lite kakor f??rstås, för det måste man väl ha? ;) Schackrutor, chokladsnurror och chokladpuckar. Nom nom nom! ? Ja nu är det inte så att jag smäller i mig kakor direkt, men jag kan väl ta någon till kaffet om jag vill. Men det är mestadels för resten av familjen och ev. fikabesök som jag bakar sötsaker - för egen del klarar jag mig långt med bananer. Och kanske någon skorpa eller ett knäckebröd - det är gött! ;)
Nu har jag gjort lite små testomgångar så att jag vet om det är ätbart eller inte, likväl som jag gjorde milanostänger igår. Måste ju prova innan man bjuder andra på det, inte sant?

Kvällen gick förvånansvärt bra och varenda unge sov i bra tid. Men 22.30 slänger sig Jonathan upp, ställer till med ett ordentligt hallåande i hela huset och vips så var både Noah och Rasmus vakna. Nä, men jag tackar jag! Så ja... den sista timmen har väl inte varit så jätteupplyftande. Nu är snart gubben min hemma, då får han ta över - så jag får sova. För imorgon bitti väntar en promenad igen!

Gillar

Kommentarer