En plötsligt beslut

Efter mycket övervägande fram och tillbaka, på hur man kan ha det och inte så har vi nu fattat ett beslut som känns riktigt, riktigt bra.
Istället för vardagsrum kommer vi istället ha ett kombinerat sovrum/vardagsrum. Med handen på hjärtat så används inte vårt vardagsrum särskilt flitigt ändå. Visst kan vi titta på en film någon gång ibland och sådär, men tv-tittande blir oftast på kvällen då ungarna lagt sig - och då i sängen! Överlag blir det sällan att man tittar på varken film eller tv från soffan/fåtöljerna.

Så det känns aningen överflödigt med ett vardagsrum - därav vårt val. Då kan vårt nuvarande sovrum ge plats åt två av barnen istället. Jonathan och Noah kommer ta över detta rum nu. Så det blir ett barnrum alltså. Men det känns kanonbra!

(Tids nog ska de stora få ett helt eget rum, Rasmus och Jonathan kommer dela på det som de stora har idag och här i sovrummet kommer Noah bo med kommande syskon. Ja, för fler ska det ju bli! Så framtida omstruktureringar blir det också alltså!)

Men detta beslut innebär ju också att det blir en del möbler m.m. över som faktiskt inte kommer att användas. Däribland t.ex. våra vitrinskåp. De får inte plats helt enkelt, därför blir det försäljning av dom... en viss del av innehållet kommer säljas på loppis.

Nej, ska väl fortsätta med ommöbleringen kanske... så Conny slipper göra allt jobb själv :)


Två av dessa säljes, fast utan innehåll förstås!

  • ALLMÄNT
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer