En start på det hela ...

Näst sista dagen på det här året och nu äntligen börjar jag ta tag i det hela. Det vart en promenad i någorlunda bra tempo (enligt mig) och runkeepern slutade på exakt 8 km när jag var tillbaka här hemma. Härligt! Testade till och med att jogga två korta bitar - något som jag inte är van vid!

Men jag tror på mig själv nu. Jag kommer fixa det - jag lär bli piggare och orka mer. Och tids nog kanske jag springer i spåret jag också. Tids nog kanske jag klarar av att jogga halvmilen. Vilken cool känsla det vore!

Idag var jag dessutom väldigt tacksam åt mitt pannband från BjörK Winterwear. Det är inte smällkallt som mitt i vintern, som det kanske borde vara nu såhär i slutet av december. Men det är heller inte varmt ute. Mössa känns överdrivet men barhuvad vill jag inte heller gå omkring. Så ett pannband har jag länge varit ute efter, och nu har jag ett från BjörK - jag älskar´t!!

Såja, då fortsätter vi med det här. En promenad imorgon också, sista dagen på 2013. Innan vi far iväg för nyårsfirande. Jag mår så mycket efter att ha varit ute och gått, och det är väl en fördel om jag mår rätt bra när vi far iväg - så att jag är någorlunda trevlig att umgås med? ;)

Gillar

Kommentarer