En stressig dag, och lite tävlingar

Ja här har dagen gått i ett kan man säga. Morgonen startade med en hel hög pappersarbete som följdes av ett viktigt möte i stan. Ett betydelsefullt möte, som gick riktigt bra!

Sen bankärenden på det innan det var dags att ta sig hemåt för att möta upp Linus efter skolan. Ja, de veckorna då Conny jobbar eftermiddag/kväll brukar inte vara roliga att ha förmiddagsärenden på... men det går om man bara vill! Men eftermiddagen har därmed spenderats hemma med diverse hemmagöra.


En stund innan kvällens avsnitt av Biggest Loser tänkte jag passa på att påminna om mina tävlingar jag har igång, du har väl inte missat dom? Det är ett par stycken, det ena fina priset efter det andra står på spel. Själv skulle jag gärna vart och ett av dom själv - men ja, jag kan ju inte tävla själv dessvärre... seså! Klicka på bilderna nedan för att komma till de aktuella tävlingarna!

Tävla om 500 kr hos Darling ExpressVinn en Rabbit Limited Edition från bordello.seTävla om ekologiskt framställda produkter från Lilla Fabrik


Vinn valfritt plagg från Rockthedog


Tävla om en bilservice värt 2500 kr hos Vianor
  • Sponsrat
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer