En svårslagen favorit

I goodiebagen från bloggmiddagen2013 låg ju en del smycken, däribland ett underbart armband från Dag och Natt.Vid en första anblick kändes det inte riktigt jag, men efter att jag provat det för andra gången så jo - det var ju jag. Mer än jag kunnat ana! Jag tokälskar det!

Man kunde få det i, såvitt jag förstått, tre olika färger. Antingen det grå/svarta som jag fick - eller så fick man ett multifärgat (vrålsnyggt och liksom lite lekfullt) eller vitt som ju blev mer stilrent och klassiskt. Jag är jättenöjd med det grå/svarta, det känns neutralt men ändå lite flashigt. Det känns jag!
Jopp, det är använt flera gånger och kommer användas ofta framöver! ?

Smycken är ju något jag är svag för, har så alltid varit. Men nu, efter att jag börjat trivas mer med mig själv, efter att jag vågat visa mig mer bland folk - så är det klart att det är roligare att göra sig lite fin också. Kanske dra på sig ett armband eller två, ett par örhängen och kleta på lite smink. Dessutom känner jag mig, konstigt nog, piggare då!

Stort tack till Dag och Natt som valde att vara med och sponsra bloggmiddagen 2013, och som därmed förgyllt min handled med ett snyggt armband!

Gillar

Kommentarer