En torsdagskväll hos oss

Efter att ha plockat iordning i köket, fått in torrvaror i skåpen, diskat upp det som diskas ska (diskmaskinen är för närvarande ur funktion?!) och kommit iordning så är det kväll här på Berglundavägen. Så skönt.

Barnen sover och jag njuter av ett gäng jordgubbar. Finns det något godare? Och vem säger nej till lite vitaminboost i form av himmelskt gott järn?
När jag trillar över jordgubbar för ynka 15kr/litern kan jag inte hålla fingrarna borta. Klart som korvspad att det får hänga med ett par liter hem - och därmed blir det nattfrossa. Men god sådan. Ja, jag skulle kunna leva uteslutande på jordgubbar tror jag. Och vattenmelon! :)
Och jo just det, kan ju visa ett annat klipp jag gjorde idag. Som många vet så gillar jag Lindex, och idag blev det ett sånt där spontanbesök där, trots att barnen protesterade högljutt! Men Jonathan protesterade inte så länge... det fanns ju rätt mycket härliga kläder där faktiskt... allra helst en tröja med polisbilar - den kunde han inte slita ögonen ifrån. Och ja... när jag såg prislappen med "50:-" på kunde jag ju inte motstå. 50 spänn för en tröja han fullkomligt älskade - klart den skulle med hem!Vi passade även på att köpa ett gäng skor till kidsen, och de fick sitt efterlängtade besök på BR Leksaker. Det vart dock inte mycket handlat där. Rasmus var ute efter ett monster - vad för monster vet jag inte. Men ett monster. Han fann inte vad han sökte - men de köpte några konstiga små "soptunnefigurer" iallafall - och jakten på det perfekta monstret fortsätter därmed!
Sen fick jag ett kärt återseende också - Patricia gömde sig på BR, med sin karl! Nu vart det inte mycket pratat idag, men lite iallafall - får hoppas på ytterligare tillfälle framöver :)


Imorgon blir ytterligare en dag i stan - och den börar tidigt som tusan känns det som. Så det är bäst att hoppa i säng och hoppas att John Blund kommer på besök snabbt. Det behövs. Nattinatt! ?
  • ALLMÄNT
  • 11 visningar

Gillar

Kommentarer