En trött mamma är äntligen hemma!

Jag är hemma, hel och välbehållen. Men trött, gudars så trött!

Ändå har jag vart barnledig sen ca 04.30 igår (fredag) morse.
Ändå har jag sovit en hel natt och ätit frukost utan barn hängandes i kläderna. Ändå har jag fått två helt fantastiska dagar med underbara människor runt omkring mig.

Men jag är trött, full av intryck, full av inspiration.
Har massor att berätta. Verkligen M-A-S-S-O-R!

Men jag är ledsen att säga det. Ni får vänta tills imorgon. Jag orkar verkligen knappt hålla uppe mina ögonlock längre, de blir tyngre och tyngre, och faller snart igen. Så det är bäst att jag tar mina onda ljumskar (foglossning) och kravlar mig upp i sängen bredvid den snarkande mannen som ligger där nu...

Imorgon är en ny dag, med stora möjligheter att skriva och berätta. Att maila. Att fota det som är kvar. Att fira en nybliven 6-åring (Timothy). Att umgås med min familj, från morgon till kväll. De ska få se både ett och annat leende imorgon - idag har jag knappt orkat le alls sen jag kom hem - just för att tröttheten tagit över min kropp.
Men jag säger då det, sjuka goodiebags, finfina vinster, otroliga utställare, förbannat god choklad och en massa nyfunnen inspiration! Ja, det finns anledning att återvända in här imorgon! ;)

Godnatt ?
  • ALLMÄNT
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer