En uppskattad doppresent

Förra helgen var vi ju på dop som ni kanske minns? Ja, det var våra vänner Anna och Christian som döpte deras lilla Matheus, nummer 10 i barnaskaran! ? Jag funderade länge på vad vi skulle ge som dopgåva. Är sällan på såna tillställningar faktiskt så jag har inte mycket att jämföra med så att säga. Bröllop har jag aldrig varit på i vuxen ålder, bortsett från mitt eget - och dop har jag varit på två gånger tror jag. Om man inte räknar mina egna barns då.
Men en sak hade jag klart för mig; jag vill att det ska vara personligt på något sätt - helst inte något där man känner att det lätt kan bli en dublett. Så varför inte pyssla ihop något själv?


Har flera gånger sett dessa blöjtårtor och till slut bestämde jag mig för att göra en själv. Har aldrig ens sett en "irl" så det blev ett spännande projekt. Men ja - jag måste säga att jag blev himla nöjd för att vara första gången! Nu var jag så rolig att jag glömde att ta närmare bilder - så det blev en bild där den stod i bak på bilen. Men ni ser ju hur den är gjord "i stort" iallafall. Fyra lager blöjor, nappar, duschmousse, body, skedar och snuttis - sen minns jag inte om jag stoppat ner något mer.

Reaktionen var till och med bättre än önskad, och Anna uttryckte sin glädje och tacksamhet över blöjtårtan upprepade gånger - vilket gjorde mig riktigt, riktigt glad. Att få den glädjen till sig efter att själv har pillat och pysslat ihop något - det är stort!

Gillar

Kommentarer