Ett återfuktande och mjukgörande paket

Har ju faktiskt glömt att visa er det uppskattade paket som landade i brevlådan här hemma för ett tag sedan. Den senaste kampanjen från Reddville var tillsammans med Olivia by CCS!

Handkräm, bodylotion, ansiktskräm och givetvis ett gäng tamponger! Kan ett paket bli mer välkommet än såhär i en mammas vardag? Nej, jag tror inte det! Händerna är allt som oftaste torrare än fnöske, och både kropp & ansikte kan behöva lite lyx efter en långdragen vinter och vår! Dags för boost inför sommaren!


Kan ju passa på att tala om att Olivia by CCS baseras på ekologisk olivolja och innehåller ingredienser som är skonsamma mot naturen. Med andra ord så är produkterna både omsorgsfulla mot din hud samtidigt som du kan känna gott samvete gentemot naturen när du använder dom!


Vill du också ha gratis tamponger hem i brevlådan - och chansen till att få testa fina produkter? Seså, in och anmäl dig till R.E.D.D. Free - helt kostnadsfritt! Det enda du behöver göra för att kvalificera dig till nästa utskick är att besvara ca 10 korta (väldigt enkla) frågor efter att du fått paketet!
  • ALLMÄNT
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer