Ett besök i Borås

Det blev faktiskt så att vi startade upp hela sommarlovet med ett besök i Borås. En stad inte alltför långt hemifrån så det lämpar sig kanonbra för en dagsutflykt.
Borås djurpark och sen ett besök på Upzone precis intill.

Vilken dag det blev!
Borås djurpark levererar ju alltid, och efter drygt ett år i näst intill självkarantän var det så härligt att bara vara en dag. Att få vara VI liksom. Djurparken har vidtagit åtgärder och restriktioner och vi kände oss helt trygga i vårt besök. Det var inte för mycket folk, restaurangerna hade endast uthämtning och vi behövde aldrig trängas med andra människor. Super!

En heldag bland apor, noshörningar och björnar. Och dinosaurier till Ninjas stora förtjusning (hon ÄLSKAR dinos!). Detta kommer vi leva länge på!

Efter djurparken gick vi som sagt till Upzone för en upplevelse för hela familjen. Det var en riktig hit, alla älskade detta! Och Ninja o Lovis (som inte fick klättra iår pga sin längd) ser fram emot kommande år <3

Juliet och David förvånade oss alla, de klättrade som om de aldrig gjort annat, och ville upp i högre och mer avancerade banor än vad deras kroppslängd godkändes för. Men det ser jag som ett gott tecken - de gillade verkligen aktiviteten.

Även här fanns noga efterföljda restriktioner. Det fanns säkerhet vid varje bana. Dels konstruktionen, och dels utplacerade säkerhetsguider som guidade genom banor och hörde direkt det var något. Lovely!

Vi avslutade dagen med att Conny och Linus antog utmaningen i att hoppa ut i Big Swing. Conny fick till ett Tarzanvrål som hette duga, helt spontant - något jag aldrig hört förut. Se videon längre ner :D

  • 2 787 visningar

Gillar

Kommentarer