Ett besök på ridskolan

Idag slängde jag ihop en daimrulltårta och tog med lite vaniljbullar ur frysen - så for vi iväg till Mölltorp. Det var MRS (Mölltorps ridsällskap) som hade lite av en "prova-på-kväll" där barnen fick träffa hästarna och rida om de ville. Våra barn gillar hästar så frågar man om de vill åka till stallet får man oftast ett tjutande JAA tillbaka. Åtminstone av Rasmus och Jonathan. Noah är mer avvaktande.

Det var likadant när vi väl var där. Rasmus och Jonathan var framme och hälsade på hästarna, men Noah ville inte alls. Att titta på håll var lugnt, men gå nära ville han inte!
Rasmus och Jonathan ville testa att åka sulky, så visst fick de det. Linus och Simon satt upp på hästarna istället - för visst var även de med ikväll!

Efter att de hälsat och ridit så var det inte kul längre. Att gå och skrota i ett stall är tydligen inte roligt - det måste hända saker! Så vi tryckte in oss hos mina föräldrar istället och fikade. Bullar, daimrulltårta och kaffe - det är fina grejjer det. Och rulltårtan gick nog hem lika bra hos dom som hos barnen här hemma :) Även lillasyster var där och smakade - och bjöd även på sina egengjorda choklad- och kolakakor som barnen snabbt mumsade upp!

Nu är vi hemma igen, barnen ska sova och vi ska få kväll!

Gillar

Kommentarer