Ett blivande sjalbarn !?

Bild lånad från hemsidan, Aldoriababy.se När jag var på underBARA BARN så fick jag även möjlighet att se närmare på det här med sjal och sjalbärande. Själv har jag ingen som helst erfarenhet av detta - utan har endast burit i bärsele.

Måste faktiskt erkänna att det här med sjal väckte mitt intresse. Aldoria var där, och med bra vägledning fick jag själv knyta sjalen runt mig där jag sen skulle kunna lägga min bebis. Nu vart det en docka istället - eftersom bebis ju fortfarande gömmer sig inne i magen ;) Men åh, så mysigt Och så jag längtar.

Aldoria bambu soft, som är sjalen som fick följa med mig hem, är en sjal som vävts i bambutrikå. Den är väl egentligen tänkt främst till de första sex månaderna, men kan funka upp till ett år. Med tanke på att mina barn varit lite större än genomsnittet räknar jag inte med att kunna ha bambusjalen upp till året - utan jag kommer få byta till deras nästa steg om sjal passar mig och bebis bra :)
Bambu är ett väldigt bra material om man tänker efter.. det släpper ut fukt och värme när det är varmt, men håller värmen när det är kallt. Sen är den väldigt mjuk överlag, vilket gör att jag gärna låter bebis vila här i - och jag misstänker att det lilla hjärtat gärna kommer tillbringa så mycket tid som möjligt där i!

Inte många dagar kvar nu tills vi kan testa... och givetvis har jag sjalen med mig i BB-väskan. Har tänkt stanna ett par nätter, av flera anledningar, och därför tänkte jag faktiskt passa på att prova sjalen redan inne på BB!

Gillar

Kommentarer