Ett litet saftkalas

Lagom tills jag klev upp imorse var det dags att påbörja tårt- och bullbak. Noah väntade ju besök i och med hans 1-årsdag och det skulle ju givetvis fixas fika - sånt är ett måste! ;)
Lagom trött på att baka kanelbullar bestämde jag mig i sista stund för att fixa nåt i stil med saffransbullar istället, och det blev ju riktigt bra. Fyllningen består av mandelsmassa och vanilj. Alla åt med glada miner, och jag ska erkänna att Noah nog ätit både fyra och fem bullar under dagen...!

Tårtan var egentligen tänkt att bli något smarrigt med sugarpaste eller marsipan men pga tidsbrist fick det bli en enkel gräddtårta. Döm om min ilska när jag inte hittade min sprits utan fick improvisera med plastpåsar där jag klippt av hörnen... Jaja, men det blev ju grädde på tårtan iallafall, det var huvudsaken ;) Oblatet hämtades i sista stund (mitt körkort är ju borta - men Conny fick hämta det som tur var!). Kalaspinglan kommer det ifrån - måste säga att det var rekordsnabb leverans och jag är mer än nöjd!

Besöket bestod av farmor, mormor, morfar, moster och Björn. Sen kom Simon på besök också (mammavecka denna vecka, men nog kom även han för att vara en stund då lillebror firades). Presenter får ni se senare sen, men han fick både användbara och lekvänliga saker - mest lekvänliga ;)

Det var en lagom trött Noah som somnade i sin myspöl från NG Baby kan jag säga... han la sig där för att vila en stund, och ja... sekunderna senare så sov han... i någon timme. Samma procedur gick storebror Jonathan igenom tidigare idag. En myspöl är något som alla borde ha kan jag säga - mer om denna en annan dag ;)

Nu ska jag ta och sova ruset av mig som jag säger... åt kycklingsallad till middag idag och mår inte alltför väl just nu. Dumping? Ja, jag vet inte - men illa mår jag, och trött börjar jag också bli. Så en tupplur nu, så blir jag människa igen! ;)

Glöm inte mina julkalendrar!
Lucka 1 i bloggen - Namnnappar från namnnappen.se
Lucka 1 på facebook - snögubbeask med eteriska oljor
  • Noah
  • 53 visningar

Gillar

Kommentarer