Ett måste på utflykten

Våran Crescent Trike är en trogen följeslagare när vi åker iväg, oavsett vart vi ska någonstans. Aldrig någonsin har jag varit så nöjd med en vagn tidigare - och det märks verkligen. Förut har jag bytt vagn titt som tätt, men denna kvarstår som favorit.
Kanske inte så konstigt att jag funderar på att komplettera den med en liggdel och en ståbräda - så att vagnen sedan känns helt komplett?

Vagnen klarar ju grusvägar och terräng lika bra som den klarar asfaltsvägar, bara det gör att den får tummen upp från mig. Det är liksom inte min första tanke när det kommer till en trehjuling! Sen sitter sittdelen egentligen bara fast på två ställen, men ändå är den hur stabil som helst, Noah väger i dagsläget runt 16 kilo och sittdelen rubbas inte hur mycket han än klättrar där i! Det är bra, riktigt bra! Så om det är någon där ute som funderar på att köpa sig en Crescent Trike - så slå till! Den är grymt bra och du lär inte bli besviken! Det skriver jag inte för att någon bett mig - det är en högst personlig åsikt!

Gillar

Kommentarer