Ett mystiskt ägg

Våra ungar är tokiga i drakar! Och då menar jag tokig. Varje gång de får chansen så köper de drakar… Så gissa om man var tvungen att köpa det mystiska drakägget vi hittade på BR Leksaker igår? Jajamen, såklart! ?

Grymt förväntansfulla satte vi oss kring bordet, både jag och ungarna. Ägget lades i vatten och det började pysa, bubbla och vibrera. Ungarna vart lyriska kan jag lova… tiden gick dock.
Unge efter unge droppade av. Noah suckade efter 20 minuter. Han pratade inte i vanliga fall. Men nu kom ett ”det är paj”, sen suckade han och gick? Jaha? DET ÄR PAJ är således hans första treordsmening! Lite coolt minne det där. ”Det är paj” liksom? Nåja… det är typiskt honom iallafall

>

Till slut fanns inte en unge vid bordet och vi ställde undan det pysande ägget. Efter tre timmar tröttnade jag själv på det där. Gick och kollade, och det var skrynkligt. Men det hade inte öppnat sig alls. Skrynkligt, pös ingenting längre och var mjukt. Så jag tog en sax, ropade på ungarna och så klippte vi upp det istället.

Där i fanns något som fick ungarna att häpna. ”Åhhhh vaaaad söööööööt” sa Rasmus och Jonathan i kör. Precis som om det vore en liten fågelunge? Men det var ju en DRAKBEBIS! Den där drakbebisen vårdar de ömt kan jag lova!

Gillar

Kommentarer