Ett underbart och sött paket

Jag är som jag är, och eftersom vi faktiskt fick en flicka så vill jag mestadels ha rosa, klänningar, tunikor, tylltyll och gullgull. Det är ju faktiskt något man saknat genom åren... (jaa, jag vet, nu riskerar jag sjuhundrasjuttioelva påhopp!) men jag ska villigt erkänna att jag trånar efter varenda klänning jag ser.

Redan innan hon föddes köpte jag hennes första klänning - men jag tänkte mig nog inte riktigt för. Storlek 62 liksom? Hon har knappt 56 ens nu, tre veckor gammal!? Så att hon skulle kunna ha det på BB var ju bara att glömma... men så köpte jag lite kläder "bättre begagnat" också (ja, allt måste väl inte vara nytt?), och där fanns en del klänningar :) Mina vänner känner mig - det märks. I måndags landade ett paket i brevlådan. Ett lite större sådant. Inuti låg en fint inslagen present, utan avsändare. Men jag vet vem avsändare är ändå :) Ett par fina vänner och deras lilla underbara dotter har skickat ett set underbara Newbie-kläder.

JAG SOM GÅTT OCH KÄRAT NER MIG I NEWBIE? Gissa min lycka när jag såg detta paket liksom? Givetvis fick lillan ha på sig det här när hon besökte föräldrar-och-barngruppen för första gången igår. Eller ja - bodyn och klänningen iallafall. Byxorna är aningen för stora änn :) En klänning är ju bra på det sättet - det märks inte på samma sätt om det är lite stort :) Jag måste säga att hon var bedårande, den lilla prinsessan! Men att ta kort på henne, med blixt - är allt annat än populärt, och resultatet av bilderna blev därefter. Håll till godo, det kommer bättre ;)

Body & Klänning - Newbie || Tights - Polarn & Pyret

Gillar

Kommentarer