Ettårstrots?

Funderar på om det finns något som kallas ettårstrots, eller 1,5årstrots?

Det är ingenting som vi någonsin stött på tidigare, men Noah går just nu igenom en ganska krävande period. Åtminstone den senaste veckan, det har varit gråt och skrik varenda kväll. Han brukar vara som en klocka och somna per automatik runt kl 19, men inte nu...
Somnat har han gjort max en timme senare än vanligt, men den tiden tills dess har inte varit roligt. Inte en enda dag denna vecka. Här snackar vi killen som vägrar att ligga i sin säng (han gråter, skriker, sparkas och slänger sig från sida till sida). Tar man upp honom så står han på ett och samma ställe och skriker. Har man honom i famnen så sliter han sig ur famnen - och skriker.

Igår kväll kändes det aningen bättre. Jag hoppas innerligt att denna period (även om många anser att man inte ska klaga, den har ju varit kort) är över nu och att Noah blir den gamla vanliga killen, som han egentligen är. Noah är ingen gaphals, han är en snäll, kramgo och glad kille som älskar allt typ... han är killen som gärna kryper upp intill en, lägger huvudet på ens arm och bara ligger där för att gosa.

Nåväl, nu håller vi tummarna att Noah är tillbaka!
  • Noah
  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer