Evigt handlande, fast i buschen och världens skitigaste bil!

Jag måste bli bättre på att planera inköpen, för nu har har vi åkt in till stan för att handla flera gånger denna vecka! Katastrof egentligen, tänk hur mycket bensinpengar det är då vi har 2,5 mil in till stan!

Imorgon kommer vi iallafall ingenstans, det är väl tur det! Bilen är inlämnad och maken lånar svärmors bil för att kunna ta sig till jobbet. Våran behöver bytas bromsskivor på - och därefter hoppas vi att fjärde besiktningen godkänns! ;) Det har vart ett h-vete med besiktning detta år!

Först skulle bilen fixas, men då vart han som skulle hjälpa oss sjuk. Sen bestämdes det en ny dag, då vart han sjuk igen. Eftersom C jobbar som han gör och denna kille enbart kunde på eftermiddagar så har det vart ett pusslande. Eftersom han inte svarat alls på sistone så fixade vi det på annat håll. Det kostade ju en del så sett - inte i pengar men i tid och energi. Bilen besiktades i måndags och nya villkoret är endast en vecka! Sen måste bilen igenom igen - och då full besiktning! KUL!!?

Men jag är glad att det är klart imorgon. Då är bromsskivorna bytta och det finns därmed ingenting annat att anmärka på. Gött. Passade faktiskt på att tvätta av bilen idag också, när vi ändå var i stan. Det var välbehövligt då den inte tvättats på... ett år!?

Förstår du hur skitig den var? Trots högtryck och extrema mängder avfettning är den inte helt ren ännu men den ser ju ut som en bil nu istället för en smutsfläck! Detta fotade jag dock inte för ni har, allvarligt talat, aldrig sett en skitigare bil! Skämsmössan på - och bättring utlovas!

Vardagsbabbel när jag inte har nåt bättre för mig, javisst!

Rasmus och Jonathan slänger sig alltid fram för att trycka på hissen, här på Willys i Skövde!
  • ALLMÄNT
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer