Familjen Annorlunda - here we come... eller?

Fick en kommentar i ett tidigare inlägg, och kan inte låta bli att undra...

Familjen Annorlunda? Vi? Näe... inte av vad jag vet iallafall. Har synat varenda liten vrå, men dolda kameror har vi inte heller i huset... och något tv-team är, såvitt jag vet, inte heller på väg. Så vartifrån detta rykte kommer vet jag inte...

Jag vet inte men det känns som att sex barn är "för få" för att kvala in i programmet dessutom. Har läst någonstans att det är sju barn som gäller, men det finns viss risk att det är gammal info.
en visst skulle det nog kunna bli tv av oss också ---> Två vuxna och tre barn som bor på tre rum och kök - bara den biten kan ju anses vara intressant ;) (ja vi bor i ett hus på 242kvm! - men nyttjar bara tre rum och kök i dagsläget!) Sex barn - där de fyra yngsta är hemma för att mamman i familjen totalvägrar dagis och kommunal barnomsorg! Detta innebär givetvis en vardag lite utöver det vanliga. En gastricbypassopererad morsa som nu ska få in träningen i vardagen med alla barn och den heltidsarbetande pappan. Utan att det drabbar tiden med barnen och familjen överlag. Jovars, det skulle kanske kunna bli TV av oss också, men i dagsläget vet jag ingenting om det :)

Så nja, vart denna person fått sin information ifrån vet jag faktiskt inte...

Gillar

Kommentarer