Fars Dag 2012

En härlig Fars Dag idag minsann, vi alla fick sovmorgon fram till 10.30 typ. Gottans! Tänk sicken tur man har som har ungar som inte vaknar vid 6 på morgonen varje morgon :) Vanligtvis brukar alla kids ligga till sängs vid 19 (de stora vid 20). Men ja... en efter en så vaknar de runt 9-tiden om de själva får bestämma. Underbart.

Vi chillade mestadels här hemma under förmiddagen (som ju inte var så långrandig, haha). Sen for vi iväg till mina föräldrar. Jag var riktigt tråkig och fantasilös kände jag, blommor och skraplotter liksom. Men vafanken, pappa har ju allt han vill ha. Att köra strumpor, eller en slips till pappa är rätt meningslöst, haha. En kaffemugg kanske vore nåt däremot, det får jag tänka på nästa år :)
Det vankades både kaffe och fikabröd. Själv fick jag en av pappas kylskåpskalla tomater att tugga på, riktigt gott! Saftig och god var den ?

Efteråt var det dags för Simon att fira extrapappa också, varpå han for dit en sväng. Så jag passade på att joxa ihop en kladdkaka här hemma - något som går hem hos både make och barn. Tre satser smet blev en rejäl kaka kan jag säga (typ 75% av en hel ugnsplåt) - så det finns kvar i kylen, haha! Men gott verkade det vara iallafall - jag var inte alls sugen (bullshit!)
Roade mig med att duscha och bada barn under kvällen - alltid väldigt givande ;)
  • Jonathan
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer