Fem dagar kvar... akta kräksjukan!

Fem dagar kvar. Fem ynka dagar kvar, men nu börjar mina shakes smaka skit! Det är inte gott, det smakar unken rävskit (nej, jag vet inte hur rävskit smakar, och definitivt inte unken sådan) - men jag tänker stå ut dessa fem dagar ändå. Slutspurten nu! Sen får jag äta mat igen... om så flytande till en början, men då känner man ju ändå att man är på "andra sidan" av det hela liksom!
Och nej, jag har inte levt uteslutande på nutrilett/naturdiet. Vi behöver inte det, så jag har kunnat unna mig en varma koppen om jag velat, eller nåt liknande - med gott samvete. Sista veckan blir det dock uteslutet chokladshakes... så dom tar slut!

Något som skrämmer mig lite är att jag inte varit förkyld än, någon gång alls under hösten. Jag är alltid förkyld en längre period när hösten och vintern är på intågande. Men inte nu....?
Inför operationen får jag inte bli förkyld. Då ställs den in i väntan på att jag frisknat till. Så det är bara hålla i hatten och försöka undvika förkylningar. Jag ska in till stan och köpa blöjor och sprutor idag - så jag lär väl dra på mig tre lager kläder, haha.
Samtidigt läser jag om kräksjukan på Aftonbladet. Sökningarna på "kräk" och "diarre" har ökat markant och nu ökar även de patienter som söker sjukhusvård... skrämmande.

Jag får I-N-T-E bli sjuk nu!!


Mina mediciner inför operationen har kommit också, kollade apoteket via internet igår. Jag var inställd på 10 fragminsprutor efteråt, men har bara fått tre utskrivna. Det känns ju rätt bra - tre sprutor borde jag ju överleva. Annars får jag väl hota Conny med utebliven sänghalva om han inte sticker mig, haha (ja, jag är extremt spruträdd, så att sticka sig själv kommer bli en tuff utmaning)

Duroferon, behepan och alvedon har jag redan hemma. Omeprazol också, sen läkaren skrev ut det i tron om att mina gallstensanfall berodde på uppstötningar - smart? Men ja, nu klagar jag ju inte - eftersom jag har typ allt utan sprutorna hemma inför nästa onsdag. Gött!

Det här börjar kännas lite verkligt nu, målet är nära!

Gillar

Kommentarer