Fina lilla pojken!

Medans Conny var iväg och fixade med bilen idag passade jag på att vara hos mamma och pappa en stund. Men givetvis var jag tvungen att titta in till bror en stund. Hade ju två fina plagg till lillknatten. Hans mamma gillar grönt, så givetvis var det en baktanke med kläderna också! ;)

En härlig bodysuit från LiandLo var ett av plaggen. Jag tokälskar just LiandLo så att Liam skulle få bli vid ett sådant plagg kändes ganska givet! ;)
Men så köpte jag en dress begagnat också, från Rebecca. Den har jag dock ingen bild på då det aldrig blev nån bra bild när jag försökte ta... men den var grön, dinosauriestuk liksom. Taggar på både ryggen och luvan, supersöt! Och Liam kommer bli en kanonfin liten "Lillefot" som mamma sa ;)


Men att hålla denna lilla parvel är som... som... ja alltså det är otroligt. Han är superfin, och tittar med stooora ögon på en. Jaa, jag var på väg att sno med mig honom hem kan jag lova, men tror inte att varken bror eller svägerska skulle bli särskilt glada på mig då ;)
Jag får skaffa en egen bebis sen, om ett tag... ja, det är faktiskt okej att bli gravid om 3 månader nu... men längre än så ska jag nog vänta ändå. Tror jag! ;)

Gillar

Kommentarer