Flytande blodpudding i droppform

Jag har en extrem huvudvärk och har haft ett sinnessjukt magknip i flera timmar, faktiskt sen kl 15 idag. Men jag tänker inte klaga alltför mycket (även om jag oj:at mig en hel del idag). Fick första dosen med järn idag, genom dropp. Var tänkt som injektioner först trodde VåC, men det blev dropp istället. Inte mig emot.

Ser inte så värst trevligt ut kan jag säga... flytande blodpudding rakt in i blodet? Ja, typ så ser det ut. Men förhoppningsvis har det effekt. Efter andra eller tredje behandlingstillfället bör jag kunna känna något själv, och jag hoppas verkligen. Andra tillfället blir redan på torsdag kl 11. Hoppas jag inte får sån här huvudvärk bara... magknipet kan jag väl leva med, men inte huvudvärken. Alvedon hjälper inte.
Men jag tror det är någon reaktion från kroppen, något "chocktillstånd" liksom, den fick ändå i sig 200mg järn på dagens infusion. Ja, det är vad niferexkapslarna innehåller, men mitt gick rakt ut i blodet. Och min kropp gillar inte järn...

De två timmarna som spenderades på vårdcentralen idag var rätt lugna annars. De tittade till mig hela tiden, ja gissa hur uppassad man känner sig när 4-5 olika personer springer och tittar till en hela tiden? ;) Man känner sig inte bortglömd iallafall :) Tur att personalen på våran vårdcentralen är bra, och att man kan prata med dom om allt och ingenting! ?

Min första tanke när huvudvärken kom var att den berodde på dåligt intag av mat idag. Så jag nämnde detta, och vips hade jag både kaffe och banan vid min sida. Och nyaste "Vi Föräldrar" att läsa. Underbart!

Nio behandlingstillfällen kvar, sen får vi väl se om det behövs mer efter det. Såg på apoteket att jag hade tre omgångar till att hämta ut. Hjälp! Har de tänkt att jag ska gå på det här ett år?


Venofer och Ecoflac - dagens ranson från apoteket. En kostnad på närmare 3000kr! Tur att det finns något som kallas högkostnadsskydd idag...!


Gillar

Kommentarer