Födelsedagsfirande

Denna gång var det inte något av våra barn som fyllde år, utan barnens kusin på min systers sida. Freja fyllde 2 år den 1 juli, vilket såklart firades med tårt- och kakfest. Lek, bus och skratt. Ungarna var strålande glada och vi invaderade deras (förhållandevis) lilla lägenhet för ett par timmar.
Ja, eftersom vi är 14 personer och vana vid att husera här i vårt eget - så blir en trerummare ändå ganska liten när det kommer till kritan ;) Men det gick fint tack vare att de har ett stort och luftigt vardagsrum :D Kidsen varierade sig bra, några var i barnrummet, några i köket, några i vardagsrummet ;)

Min syster och hennes familj bor ju på samma ort som oss, så det är smidigt att kunna umgås med någon såhär i tider där man gärna undviker andra människor. Familjen är ju ändå familjen, och vi lever på samma vis båda våra familjer så det känns bra :)

Dagen avslutades med glassfest utanför och en gruppbild på alla barn. 12 är våra, 2 är deras. De ser ändå inte så många ut på bild tycker jag <3

BTW
När du ändå tittar in, ge mig gärna dina synpunkter. Vad vill du läsa om här inne? Vad vill DU att jag ska delge? Vår vardag med barnen, våra sommarplaner, vår husrenovering? En housetour? En trädgårdssightseeing? Vad vill du se?

  • 2 278 visningar

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Mysigt med kalas 😊

nouw.com/marreekholm
Tina
,

Mys:) Gulliga ungar:) Undrar om dockkläderna kom fram?! "Håller tummarna"

drommenom11barn
drommenom11barn,

Det gjorde dom ! <3 Tusen tack! Det kommer synas antingen här inne eller på instagram inom kort <3

nouw.com/drommenom11barn
Tina
,

Phu, jag blev orolig att de inte kommit fram...man får för sej

att ; tänk om de kom bort i leveransen...