Födelsedagskalas

I söndags var vi iväg på kalas hemma hos Anna, Christian och barnen. Det här med barnkalas är något som inte inträffar alltför ofta precis. Barnen var superladdade, och givetvis propsade ungarna på att vi skulle in och köpa ett gäng bilar till födelsedagsbarnet också, trots att jag köpte en tröstis uppe på UnderBARA BARN :) Eftersom han gillar bilar så tror jag inte att han vart missnöjd över att få lite bilar också i och för sig :)
Väl där så lekte barnen i ett. och jag fick lite knämys av en viss liten E - supermys. Han visste minsann hur man fick Annikas hjärta att smälta en aning - charmör!


Noah låg mest på golvet med bilar och körde, det gör han alltid. Men de andra såg man ju knappt röken av. Tänk er själva - tretton barn i ett och samma hus. Inte direkt så alla vistas i samma rum då, haha. Förutom när tårtan serverades. De såg riktigt goda ut, marängtårtor med godis... smaskens! Dock aningen sött för mig - men jag klagar inte - jag fick mitt kaffe och jag fick prata! ? Det är viktigast - att man får umgås, inte vad man stoppar i truten! ;)

Om ni undrar vad en tröstis är så ska jag gladeligen berätta! En nalle! I samband med att jag köpte denna nalle (jag valde den gula) så skänkte trostisar.com en likadan nalle till ett cancersjukt barn. Det känns bra i mammahjärtat.
Nej, det botar ingen cancer. Ja, det kanske är mer effektivt att ge pengar till cancerfonden (vilket jag gör då och då!). Men det är inte det det handlar om. Denna nalle tröstar ett barn i sin uppgivenhet och sorg, den finns med i en familj där man just fått ett besked som är varenda familjs största mardröm - cancer.
Min förhoppning är att födelsedagsbarnet T som fick denna nalle en dag ska förstå att han fått en nalle som kan trösta honom när han är ledsen, samtidigt som ett annat barn också fått en likadan nalle som tröstar. Jag begär inte att en sexåring ska förstå, men tids nog :)

Den gula nallen som jag valde heter Monky Ponky, är en apa och står för ljuset i och omkring det barn det tröstar - och för allt magiskt i universum.

Gillar

Kommentarer