Footway - din skobutik på nätet!?

I en stor familj behövs det en hel del strumpor och skor, vilket alla säkert inser själva utan att jag behöver påpeka det :o) Nästa gång vi behöver handla funderar jag starkt på att beställa från footway.se. Där finns det skor för både dam, herr och barn. Mer perfekt kan det väl inte bli?

De stora killarna behöver stövlar ganska akut, Linus är det hål i och Simons ena är borta. En stövel kommer man inte långt med! Dessa i bilden ovan är Tretorns stövlar, för drygt 300 spänn - som hittat!

De andra skorna är ett par Wilson för 900kr. De skulle Conny behöva. Vi köpte ett par skor till honom för någon månad sen, dock på Skopunkten. Haha, tror ni dom höll länge? Nej, dom är redan trasiga. Dags för nya minsann! Så ett par dojjor med kvalitet vore ju underbart. Dessutom vet jag, genom att bara se skon på bild, att Conny skulle älska dessa skor!

Vet ni vad det bästa är då? Eftersom jag ska gå på mammabloggdate i juni så kommer jag ha chansen att vinna ett presentkort från footway.se värt 2000kr. Så då kan jag shoppa skor för glatta livet, om jag vinner vill säga - men det hoppas vi ju på, eller hur? ?
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer