För att vi är tråkiga medelsvenssons!

Fredag = Tacos. Eller?

Jo, i många barnfamiljer, eller svenska hushåll överlag ser det ut så. Så även här, åtminstone denna fredag. Själv var jag sugen på något gott kött, kanske pepparbiff eller något. Men majoriteten röstade för tacos så jag fick ge med mig... får ta mitt kött någon annan dag. Imorgon kanske, eller på söndag.

Barnen tokälskar tacos här hemma, och vi pallar alltid fram med alla de grönsaker som vi vet brukar gå ut till just tacos, såsom gurka, majs, paprika, lök, isbergssallad, ananas osv. Även riven ost och creme fraiche av olika smaker, samt andra tillbehör. Idag hade vi både tortillas, tacoskal och nachos. Barnen var överlyckliga och det åts vilt av allt. Eller ska man säga "glatt"? :) Maten gick åt iallafall - även om jag själv fick göra allt jag kunde för att trycka i mig min stackars taco som inte innehåller särskilt mycket.

För att ge er en uppfattning så har jag ca en matsked tacofärs på min tortilla. Och jag orkade egentligen bara halva tortillan. Men jag lät det ta lite tid och fick till slut i mig (nästan) hela. Kände att jag faktiskt behövde få i mig det där med tanke på dagens aktiviteter samt den nyss gångna promenaden. Energin behövdes liksom...

Nu dröjer det till nästa tacotillfälle... det känns som om man är ganska trött på tacos. Kan man bli det? Är det ens möjligt??

Gillar

Kommentarer