För ett friskt underliv

Idag landade ett stort paket i brevlådan - adresserat till mig!
Paketet var från Reddville i samarbete med RFSU och "Private Area". Nu i juni lanseras den nya serien med intimvårdsprodukter, Private Area, som alltså behandlar och förebygger kvinnors underlivsproblem. Detta är produkter med lågt pH-värde, som är milda och kan användas även om man är gravid!

Jag fick hem alla fyra produkter som ingår i serien; Active Balance, Soft Balance, Daily Balance och Natural Balance - samt en ask tamponger.
Med i utskicket fanns också en folder med mycket intressant information. Här framgår att 8 av 10 svenska kvinnor någon gång haft underlivsproblem som då bestått av klåda, irritation, illaluktande flytningar, torra slemhinnor och/eller sveda. Genom att tvätta underkläderna i minst 60 grader och dessutom använda milda produkter med lågt pH-värde kan man förebygga dessa problem (eller motverka dom när de redan är ett faktum).
Daily Balance: En dubbelverkande intimtvätt som bevarar en optimal bakterieflora, förebygger besvärande lukt och stärker hudens naturliga skyddsfunktioner genom sitt lågt pH (3,5) och mjölksyra. Gynekologiskt och dermatologiskt testad!

Soft Balance: En dubbelverkande intimcreme som också bevarar den optimala bakteriefloran. Soft Balance lindrar och förebygger både irritation och torrhet, är mjukgörande mild och återfuktande samt stärker hudens naturliga skyddsfunktioner precis som daily balance. Även denna är gynekologiskt och dermatologiskt testad!

Natural Balance: 7 tuber med mjölksyregel som på ett naturligt sätt behandlar och förebygger bakteriell vaginos. Gelen gör att mjölksyrabakterierna i underlivet trivs och förökar sig vilket i sin tur leder till återställd balans och minskade besvär! Kan användas även vid graviditet!
Active Balance: 10 vaginaltabletter som behandlar och förebygger svampinfektion i underlivet - kan alltså användas både i förebyggande och/eller behandlande syfte. Kan användas under både graviditet och menstruation. På ett naturligt sätt tillför du, genom Active Balance, laktobaciller som behandlar svampinfektioner. Du slipper med hög sannolikhet återkommande problem med tanke på att laktobacillerna verkar förebyggande! Active Balance har genomgått mikroskopiska undersökningar (kliniska studier) där man konstaterat att 86% av de undersökta kvinnorna fått effektiv hjälp mot sina problem samt fått förebyggande hjälp mot återkommande infektioner!


Vill du också ha gratis tamponger hemskickade, med möjlighet att få testa produkter i samband med detta? Allt är givetvis gratis, och det enda du behöver göra för att få fortsatta utskick är att besvara ett tiotal frågor i samband med kampanjen! Supersmidigt och kanonbra med tamponger i brevlådan! Registera dig snabbt och enkelt hos Redd FREE!
  • ALLMÄNT
  • 15 visningar

Gillar

Kommentarer