För två år sen... (pappersbröllop)


... togs denna bild.

Idag var det alltså två år sen vi gifte oss och vi firar alltså bröllopsdag idag. Det gör vi på en auktion i Varola, visst låter det romantiskt? ;)

Två år har gått fruktansvärt fort kan jag lova. Tiden har bara sprungit iväg - och nästa månad är det fem år sen jag träffade Conny på Olstorps Festplats. Fem år sen liksom, vad hände egentligen?
Efter en ganska impulsiv start på förhållandet så valde vi iallafall att gifta oss i samband med Jonathans dop - samma dag som det framkom att vi väntade ytterligare en knodd (Noah). Det fick prästen äran att framföra i kyrkan! ;)

Dessutom är jag aningen tunnare nu än vad jag var då. 50 kilo lättare står jag här idag, och mer ska bort innan jag är helt nöjd. Det trillar av lite för varje dag som går, och han får allt mindre fruga att älska. Men han får väl lära sig att älska varje kilo lite extra då? ;)

Vi får helt enkelt fira oss och vår bröllopsdag vid ett senare tillfälle. Kanske tar torsdag som ett lämpligt tillfälle - då vi ska iväg och fira nationaldagen. Det blir ju familjemys då - och det är ju precis så som vi vill ha det ?
  • ALLMÄNT
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer