Fördelar med Zcooly

I betalt samarbete med Zcooly

Hemuppgifter görs i en helt annan utsträckning, men för Isabella som går i förskoleklass är jag otroligt tacksam för Zcooly. Vi har spelat detta ett bra tag tidigare, och Isabella har alltid uppskattat det. Hon lär sig mycket, både räkna, finna mönster, klockan och andra matematiska system.

Zcooly är utvecklat av erfarna pedagoger och är ett lärande spel som består av 10 spel där du tränar matematiska förmågor. Hur bra som helst. Spelen följer läroplanen och vänder sig främst till barn mellan ca 5-12 år. Så vi har ett varsitt spelkonto för Isabella, Noah, Jonathan och Rasmus. Ska skapa ett till David också i dagarna då han idag visade intresse för det - superkul enligt mig.
Isabella är den som fastnat mest, hon kan sitta dagligen och nöta matematik. Jag ser det som superbra! Hjärngymnastik i kombination med lärande, me like! Ett shysst sätt att göra lärande och kunskap kul! Kort sagt så har vi valt att slopa att tjat och gnäll om skärmtid,, vi gör skärmtiden meningsfull istället!

Följer du min länk och använder koden drommenom11barn så får du testa Zcooly en månad helt kostnadsfritt! Så ser du hur kul det är! <3

  • 8 562 visningar

Gillar

Kommentarer