Första dagen med flytande... och mycket insikter med det!

... är snart över.

Det känns bra. Väldigt bra.
Naturdiet fick det bli - det hade vi ju hemma i skåpet. Choklad så klart, min favorit när det gäller allt, chokladmonster som jag är ;) Jag tycker att dom funkar bra, både vad gäller resultat och smak - så det vore ju rätt bra om jag kunde fortsätta med dom under hela perioden nu... då kanske jag hinner tappa 10-12 kilo på denna tid!?

Många insikter idag kan jag säga. Det började vid frukost - då man insåg hur mycket man egentligen "småäter" när man gör smörgåsar i omgångar. En macka där, en ostskiva där kanske osv... tro fasen att man lägger på sig!

Sen i bilen på vägen hem från stan när vi handlat. Så smidigt det är att köpa med sig en chokladbit eller en coca cola för att häva i sig. Smidigt ja - men nyttigt? Nej! Varför köper man inte ett äpple eller en banan istället? Eller ännu bättre - har med en frukt i väskan, hemifrån? Idag blev det iallafall att jag köpte en Naturdiet caffelatte - den är suverän!

Till middag fick de andra i familjen hamburgare med bröd. Snabbt och smidigt - och jag slapp tänka så mycket på det. Istället stod man och funderade på vilken kass mat det är egentligen. Hamburgare med bröd - på en tisdag?Imorgon får Nordic Cooker göra jobbet - så kan jag ha gott samvete samtidigt som jag slipper stå med maten själv! Faktiskt så var jag inte direkt sugen på mat när de käkade - så den biten var inte jobbig alls.

Kvällen däremot, mitt stora problem. Det är alltid på kvällen jag äter massa skit. Det är då jag kan moffa godis & choklad, det är då jag kan ta mig både kvällsmacka och lite glass (idag blev det dock ingenting annat än vatten och en chokladshake!). Men det där "lite" går ju faktiskt att diskutera också... och ihop med allt annat jag äter så blir det inte särskilt lite längre...!

Kanske inte är så konstigt att man ätit upp sig till den falukorv man är idag? Men nära på 75 kg för mycket, jisses? En falukorv med extra fett skulle jag vilja säga...


Glöm inte att ställa era frågor
inne på blogresponse ?

Gillar

Kommentarer