Första dagen på resten av mitt liv

Sådär... då gick startskottet! Eftersom jag tydligen verkar vara tvungen att göra en galloperation innan gastric bypass så börjar vi redan nu. Igår lämnade jag de kompletterande proverna för att utreda varför jag har en förstorad mjälte - de skulle gå iväg idag. När den utredningen är klar kan jag operera bort gallblåsan. Gött! Men här har jag påbörjat operationsförberedelser redan nu. Detta för att hinna gå ner så mycket som möjligt innan operation. Att lägga sig på operationsbordet med den här övervikten känns inte bra. 80 kilo för mycket på kroppen och sen en sövning på det - nej du.
Så idag påbörjade jag en längre flytperiod, och jag är fast beslutsam att fixa detta kanonbra. Conny kör på samma grej, inte för att han ska opereras - utan för att få lite av en kickstart. Men det blir ju till en shysst stöttning för mig. Allt blir så mycket lättare för mig om jag bara behöver fixa käk till kidsen och inte till oss - om jag slipper se massa onödigt skit hemma som jag vet att han gärna ätit. Nu är det käk till kidsen som gäller, och shakes till oss. Min gastric bypass kommer inte heller att sumpas för att jag gå ner i vikt, det har jag varit noga med att kolla ;) Den vikt som står på remissen är den som kommer räknas hela vägen. Och visst, skulle jag gå ner 66,3 kg innan operationen så kommer de inte operera, men det är inte ens rimligt ;) (sen ska jag gå ner ytterligare ca 14 kilo efter det för att nå idealvikt!)

Ska försöka fixa nån rolig grej i menyn, där man ser startdatum och aktuell viktminskning också. Kan vara kul för er, men peppande för mig :P

Gillar

Kommentarer