Första utgången och lite julbak kanske?

Jag har verkligen inte orkat ta mig ut sen jag kom hem i torsdags. Min ork har trytit mest hela tiden och jag har varit gudars så trött! Men idag så...
Inte för att jag är piggast i stan - men nu börjar jag känna att jag vill ut. Jag vill ha frisk luft, jag vill röra lite på fläsket. Om så bara för en kvart. Att bara sitta inne gör ju att man blir trött och dåsig, eftersom jag liksom inte gör mycket hemma heller - jag får inte lyfta tungt så Conny sköter det allra mesta här hemma. Nej, imorgon åker vi in till stan, handlar så smått. Och sen sätter jag igång med julbaket. Punkt slut. Här ska det bakas av. Vem har sagt att jag inte kan baka för att jag är gbp-opererad? ;) Det är ju inte jag som äter godsakerna ändå... Så imorgon eftermiddag roar jag småkillarna med att baka saffransbullar - det tycker jag minsann att de ska få göra. Jag är säker på att de kommer gilla både sysselsättningen och belöningen (att få äta bullarna)! ? De större killarna kan jag sätta på annan sysselsättning - antingen om vi hittar på något annat bak eller om de ska få pyssla lite... julen innebär ju så mycket kul!

Pappan i huset då? Vad ska han göra? Jo, han ska få snickra vägg!


Ber om ursäkt för bildlösa inlägg, men även det beror på orkeslöshet. Har liksom inte funnits så mycket ork att ta av, men den är på väg tillbaka - och ni kommer få både bilder, texter, tävlingar och annat skoj att bita i inom kort mina fina ?
  • ALLMÄNT
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer