Fortsättning av bloggminglet

Vi kanske ska fortsätta där vi slutade...? :)
Det vankades middag på Vildmarkshotellet, förvånande va? ;) Nejdå, en trerätters stod på schemat och detta såg vi givetvis fram emot med förtjusning - även om jag visste att jag inte kommer orka hälften! ;)

Förrätt: Biff, moos, knaperstekt bacon och typ bearnaisepulver.
Huvudrätt: Lammrostbiff, kroppkaka och potatischips (?)
Efterrätt: Kaffe och en chokladbit

Det det gäller förrätten vart det på efterfrågan förklarat vad det var. Biff. "Ja, men vad är det för djur" var det någon som frågade. Svaret blev kort och gott BIFF! Så nästa gång vi besöker en djurpark ska jag peka på djuren och visa barnen vad biffar är för något! ;)
Moset smakade inte potatismos så det var någon som frågade om detta också. Svaret blev kort och gott "moos". "Men vad för mos?" "Moooos". Menade dom mos, mousse eller rent av Moose? ;) Nåväl, köttet slank ju ner iallafall - moset var jag aningen försiktig med då jag inte visste vad det var riktigt.

Huvudrätten... ja kroppkakor är väl ingen hit för mig personligen, men jag tryckte ner så mycket jag kunde iallafall. Köttet var ju av lamm, vilket jag aldrig tidigare ätit. Eftersom lamm har en säregen smak så ska jag vara ärlig och säga att det inte var någon favorit. Men jag smakade iallafall - och kan nu säga att jag faktiskt inte gillar lamm. Såsen däremot, den var gudomlig! Vad det var för sås har jag dessvärre ingen aning om!

Till maten serverades vin, både till för- och huvudrätt. Själv drack jag en halv cola zero istället.

Det vankades prisutdelning och skumpa - men ja, det fanns alkoholfri skumpa till oss som föredrog det också! Bra tänkt! :) Det var, enligt mig, ett shysst välkomnande när flera bord stod dukade såhär när vi kom in - plus att det vankades BBQ mandlar och saltade cashewnötter för de som ville ha!
Det bjöds väl på en hel del skratt här kan man säga, även om jag själv inte drog hem någon vinst denna gång. Men jag är inte bitter, tvärtom - jag är så otroligt glad för de fina mammor som faktiskt vann någonting till sig själva eller sina barn ? Underbart, jag älskar att se glädje hos andra människor (även om jag givetvis älskar att glädjas själv också!)

Dansande och partajande fortsatte långt in på natten, men istället för att stoja runt så satt jag med ett glas vatten och hade djupa samtal med Jenny :) Minst lika trevligt, om än inte så ansträngande för kroppen...
Klockan var väl runt 01 när vi knatade tillbaka till det kalla rummet. Ja det var verkligen jättekallt.

Mina rumskamrater hade klagat i receptionen utan vidare framgång, så vi fick snällt tåla att vi fått ett otroligt kallt rum, och jag visste väl vad utgången skulle bli. Vi somnade 1,5-2 timmar senare och mycket riktigt så vaknade alla fyra förkylda dagen därpå. Mindre trevligt när rummet faktiskt kostar en slant att sova i...

Men jag är riktigt nöjd med eventet som Mgroup anordnat och ser redan fram emot Bloggminglet 2014 - men innan dess är det flera andra event inplanerade också! :)
  • Events
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer