Från 45 till 42 – NEW IN!

Nu var det hög tid att inhandla ett par skor till mig själv. Ungarna har fått nytt flera gånger om och själv har jag länge gått med de skor jag fick ta över efter mamma för sisådär två år sen nu! Så ja… igår besökte jag skoaffären i egoistiskt syfte!

Döm om min förvåning när jag kan titta på vilka skor jag vill typ!
Innan min viktresa startade hade jag en skostorlek på 45. Idag har jag 42. En vanlig damstorlek, om så den största på de vanligaste skobutikerna. Storlek 42. Ja, jag tackar jag!
Snacka om en lycka för sig att bara gå där och spana på skor!

>

Det var utförsäljning på stövlar, så jag kikade där. Dock fanns där bara till storlek 41 för det var ganska urplockat. Men det gjorde mig inte så mycket. Nu var jag ute efter ett par skor som funkar i min vardag, inte bara till festligheter. Jag vill ha ett par skor där mina skoinlägg passar och som funkar till allt.

SÅ DET BLEV ETT PAR ROSA! När jag såg de så insåg jag att de står ju där och skriker mitt namn. Rasmus tjoade också till; ”Mamma, dom här ska du ha, mamma dom passar dej!!!” Så det var ju klappat och klart.

När jag frågade C vad han tyckte fick jag svaret att han kom att tänka på friskis & svettis, och gamla tanter som gör gamla träningsövningar typ. Mjaha… jag körde ut ett inlägg på instagram (min räddare i nöden) och fick enbart hissar där. Så jag stod i kassan några minuter senare. Köpet var klart – och jag är skitnöjd!

  • Shopping
  • 12 visningar

Gillar

Kommentarer