Från glädjetjut till vattenläcka

Morgonen började underbart. Jag ställde mig på vågen (som vanligt - ja, jag väger mig varje morgon), och upptäckte till min stora glädje att jag förlorat lite drygt 1,5 kilo sen igår. Nu visar vågen mer än 20 kilos minskning från maxvikten - det känns sjukt bra. Men från igår tills idag förändrades också mittensiffran på vågen, något som är mycket stort för mig. Varje gång detta sker blir det lite av en seger!

Vi drog upp till vårdcentralen under förmiddagen för att ta bort mina agraffer. Jag hade väl en förhoppning om att bli av mer hälften iallafall, men alla togs bort. De hade nästan suttit lite för länge tyckte sköterskan... nu blir det tejp ett par månader framöver - men jag är nöjd med läkningen hittills :)

Lekparkshäng, såklart. Ungarna var glada och två av dom somnade på vägen hem sen. Trötta som små gnus, haha (men hallå, hur lät "gnus" då?). De var iallafall supertrötta efter lekparken. Jonathan höll på att sömna tillsammans med mig i "kompisgungan" en stund, så det tog inte många minuter i vagnen innan hans ögon åkte igen. Väl hemma är det dags att äta igen - så jag tänkte att jag steker iordning lite blodpudding till mig själv iallafall. Jaha, men vart fanken är vattnet??? Jag får panik - vatten, jag måste ha vatten! Conny kollar kommunens hemsida och finner följande

KUL, väldigt kul!
  • ALLMÄNT
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer