Från matbord till pool

Ikväll blev det ett kvällsdopp minsann. Direkt från matbordet och ut till poolen för barnen, de är verkligen mer ute än inne såhär års - det känns underbart!

Även om jag inte var på topp efter maten kan jag ju tillägga att det var helt okej att sitta i bara shorts och sportbh och slappa i en solstol under tiden de plaskade i poolen. En bok är allt man behöver i det läget - det räddar allt! Så de badade, plaskade och skrattade tills det var dags för kvällens dusch innan läggdags. En smidig kväll!

Själv roade jag mig senare med att hjälpa till med bilen. Däcken skulle bytas ut då de som satt på har blivit riktigt illa däran. Imorgon far vi till Trollhättan och hämtar hem en ny bil - och då vill man knappast åka runt på däck där väven trängt fram! Så ikväll drogs vinterdäcken fram och jag hjälpte till att "plocka dubb". Det var nog det värsta skitgörat jag gjort på länge - men nu är det gjort, och resultatet blev ju bra. Det är huvudsaken.

Imorgon är vi iväg större delen av dagen, bilhämtning först, sen en del ärenden i stan innan vi far hemåt. Men det ska bli otroligt befriande att återigen ha två bilar i bruk - att inte bli låst de veckor C måste ta bilen till jobbet. Bara det med att ha bilen hemma gör så otroligt mycket för frihetskänslan!

Gillar

Kommentarer