Fredagsmys med X factor

För min del har det blivit fredagsmys på egen hand ikväll. Min äkta hälft jobbade sista kvällen för denna vecka och Linus var borta hos Simon större delen av kvällen... men jag har ju haft de små huliganerna som sällskap. För det är verkligen vad de har varit idag.
Först vid 20-tiden somnade Noah, Jonathan somnade runt 21.30 och Rasmus somnade nån gång efter 22.30! Den sista timmen gick Rasmus mellan sin säng och fåtöljen att tiotal gånger - minst! Men nu hoppas jag att de sover länge imorgon bitti - sovmorgon tack!
Kan tillägga att våra barn (de små) somnar runt 19-tiden i vanliga fall, så att ha de vakna såhär länge kan jag inte påstå var någon barnalek direkt. Övertrötta och rätt så griniga - men vägrade att sova. Vid såna här situationer får jag ofta frågan av Conny; "Jaha, och vi ska ha fler av den här varan?" (med glimten i ögat såklart!) - och ja, det är klart vi ska!

Sen brukar de i regel få vara uppe något längre på fredagar och lördagar. Ikväll var det ju dags för första finalprogrammet av X factor. Jag satt bänkad! Jonathan gjorde som vanligt direkt det är musikprogram på TV - både dansade och sjöng! Underbara unge! Han står liksom och "knäpper med fingrarna" i takt till musiken typ, supersött!

På tal om X factor... N'joy åkte ut... rätt eller fel enligt dig?
Själv tyckte jag att det var helt rätt. Huvudsaken för mig är att Benny är kvar - hans röst är grym. Alexanders också... sen är jag inte så mycket för hiphop - men Malcolm är fasen grym!


Alla barn sover iallafall sen ett par timmar tillbaka - och nu är det dags för mig också att slå igen mina blå! Godnatt!
Tills vi hörs igen:
Kika in hos Michaela!
  • ALLMÄNT
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer