Fredagspeppen

Allas våran Sojka har ju skapat något så bra som ”Fredagspeppen” och givetvis hakar jag på. Att varje fredag lista några saker för att förtydliga att man själv är BRA – att få spola ner jantelagen i toan för en dag eller två bara sådär. Ja, den känslan ska vi nog unna oss lite oftare, för visst är vi rätt duktiga på att trycka ner oss själva många gånger?
Jag har väl så smått börjat inse att jag är bra som jag är, att jag duger för den jag faktiskt är. Men just nu, just idag, tänker jag stärka mig själv genom att tänka på;

  • vilken resa jag gjort! Från 160kg till dagens 94 är stort. Det ligger en otrolig glädje i att jag vågade ta steget, att jag gjorde detta för mig själv och mitt välmående och faktiskt satte mig själv i främsta rummet!
  • Att man märker stora framsteg inom träningsfronten. Jag orkar mer, jag klarar mer och mer. Jag är glad att jag tagit tag i mitt liv, tagit tag i träning och ja – jag vet att jag är bra! Nej, jag är grym!
  • Jag är en bra mamma. Ja för det vågar jag säga. Även om jag kan vara hård och ”dum” ibland så vet barnen att deras mamma vill dom väl och älskar dom villkorslöst. Mina barn är mitt allt, och det vet dom! Kärlek, tillit och sammanhållning genomsyrar denna familj – även de dagar man har sina ”downs”!
  • Jag bakar hellre än bra – jag vågar visa upp det som inte blev riktigt som jag tänkt och ja, i många fall verkar det som att jag lyckas inspirera andra till att baka och publicera sina mästerverk! Fram för det som ser hembakat ut, allt är inte perfektion! Baka, var kreativ – och var stolt över det! För det är jag!
  • ALLMÄNT
  • 9 visningar

Gillar

Kommentarer