Frisörbesöket som inte blev riktigt som det skulle...

En kalufs som verkligen behöver klippas...!

Vi for in till Commerce idag, för att besöka frisören. Jonathan är ju i behov av en ordentlig klippning, och han vad taggad till tusen. Sitta i bilen och klippa håret när man får se film, det är grejjer det! Men när hon skulle hämta frisörbordet så protesterade han hej vilt, han var skräckslagen - ja det var precis som om han skulle opereras ^^

Så vi valde att prioritera om lite, istället lät vi Noah klippa sig så Jonathan fick titta på - och se att det inte alls var så farligt. Jonathan ville dock inte sätta sig i bilen efter Noah heller, men han har lovat att jag får klippa honom hemma istället, så ikväll ryker håret oavsett vad. Men det blir kanske inte den frisyr vi tänkt oss från början.
Men vi fick en nyklippt Noah! Superfint blev det, och om man nu får säga så - så blev han väldigt pojkig i sin nya frisyr. Håret var ju jättelångt då han aldrig klippt sig (jag har inte vågat röra hans hår med sax eftersom han fått "mitt" hår) så det är ovant att se honom med kortare hår. Men han lyser upp nu, och ansiktet syns mer. Ändå är det inte jättekort.
Så 300 kr lättare lämnade vi frisören med åtminstone ett barn klippt, bättre än inget :) Dessutom blev det lite småshopping, men det kanske ni får se glimtar av senare sen ;)

Nedan är resultatet av den nyklippta gossen!

  • Jonathan
  • 137 visningar

Gillar

Kommentarer