Fyndigt värre

Igår var en dag som jag knappt var hemma kändes det som. Församlingshemmet för att ”rasta barnen”, sen iväg med Rasmus. Efter det var det de stora som skulle iväg men det hjälpte svärmor oss med eftersom jag for iväg på auktion med mina föräldrar. BARNLEDIG!

Hem kom jag med några riktigt bra fynd! Jag är skitnöjd rent ut sagt. En bilbarnsstol i superbra skick, i nyare modell också. Maxi-Cosi Rodi Airprotect, säljs nu för runt 1500-1700kr, den fick jag för totalt 40kr! Fattar du? 40 spänn!
Sen vart det ett stabilt tapetserarbord, en leksaksspis och en tjusig pigtittare. Allt detta för 300 spänn inklusive slagavgifterna! Inte illa pinkat – auktioner är underskattat. Helt klart!

På vägen hem var det sagt att jag skulle köpa blöjor och toapapper, så visst passar jag på att handla för resten av veckan, haha. Lika bra – handla själv gör man ju inte varje dag liksom. In på affären, drog runt en sväng med kundvagn och vips så var jag klar. Aldrig tidigare har jag vart klar med en veckohandling så snabbt. Tilläggas bör väl att vi fick en matkasse från Coop i måndags och har halva frysen med kalvkött – så köttprodukter är vi inte i så stort behov av. Mest basvaror och mejeri. Men ändå… Nu kan jag boa in mig här hemma resten av veckan

>

Gillar

Kommentarer